SoundStoreXL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

SoundStoreXL er en webshop, som forhandler alt indenfor dj-udstyr, lyd, lys, instrumenter mm. Heriblandt pladespillere. De forhandler også diverse tilbehør som f.eks. stativer til mikrofon, noder, guitar osv. De står gerne klar til at guide dig med at finde den perfekte lydinstallation uanset om det er på dit spillested, restaurant, diskotek eller andet sted. SoundStoreXL har altid god lyd og god service i højsædet. Derfor kan du trygt spørge dem, hvis du har brug for hjælp.

SoundStoreXL er faktisk den største danskejede forhandler af netop professionelt lys, lyd-, DJ- og scene udstyr. Alligevel er du altid sikret de samme lave priser, som ved de udenlandske butikker. Netop derop matcher de altid den billigste konkurrerende pris i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige.

Pladespillere

Hos SoundStoreXL finder du også et stort udvalg af pladespillere og vinylplader. De har selv de meget retro pladespillere i sortiment. Det betyder at der både er pladespillere til de seriøse amatører og mobile professionelle. Mange har troet at pladespilleren ville udgå i takt med digitaliseringen. Det er dog ikke sket. Tværtimod har den faktisk fået et comeback, da lyden bare ikke er den samme på enCD eller når du streamer din musik på din computer.

Netop derfor er pladespillere igen bliver in hos dem, som virkelig går op i god lyd, når de hører musik. Du kan tilmed i dag få en pladespiller som er med USB. Dette kan du bruge til at få dine vinylplader afspillet og optaget på computeren i digital form, hvis du ønsker dette.

Ligesom med så meget andet, så er retro in. Derfor kan du også købe en retro pladespiller hos SoundStoreXL. Her kan du nemlig få pladespillere, som har det gamle retro look fra 50erne og 60rne. Mange af disse er tilmed med USB tilslutning, så du kan overføre dine gamle vinylplader til digitalt format, hvis du ønsker dette.

 

 

Tilføj kommentar