Zinfandel.dk

Zinfandel vine til lave priser
  • -
  • - Ratings
  • Telefon nummer
Rugaardsvej 7, Odense C

Er du på jagt efter en rigtig god rødvin, som du måske aldrig har prøvet før – og som giver dig en smagsoplevelse uden lige? Så er det en Zinfandel rødvin du skal hælde i glasset, næste gang du skal have et glas i en hyggelig stund.

Vin fra Zinfandel har for alvor indtaget Danmark, og forbrugerne har inden for de seneste par år, fået øjnene op for det enorme potentiale som Zinfandel druen kan tilbyde. Zinfandel er en drue som man kalder for en mangesidet drue, hvilket vil sige at den anvendes i mange variationer af vine.

Zinfandel druen er en af de populæreste druer, som vokser i Californien, da landet har det helt perfekte område til at dyrke denne frugt i. Druen stammer oprindeligt fra Wien først i 1800 tallet. Men efter 50 års dyrkning, havde druen fundet sin vej til Californiens vinluser, og fandt sin rette plads på dette sted.

Med en vin fra Zinfandel, kan du tilbyde et glas vin til en hver anledning. Med Zinfandels druens egenskab, er det muligt at finde vine som variere fra en sød vin med chocolade, nødder og svesker – og videre over til en mere krydret vin af slagsen, som har nuanceret af peber, kanel og allehånde.

Hvis du fx leder efter en vin, som går godt til det mørke fjerkræ såsom and eller andre vildtfugle, så skal du i sær gå efter de sødmefulde Zinfandel vine, som går rigtig godt til grill og barbecue retter.

På Zinfandelshop.dk får du altid din Zinfandel vin til gode og lave priser, og vil du vide endnu mere om druen, så kan du tage et kig på webshoppen, hvor du finder en masse viden om druen. Bliv samtidig inspireret af hver vin, og hvilken der passer perfekt i din situation, ved at læse de meget velformulerede beskrivelser.