Woa.dk – Teambuilding

Teambuilding
  • 1992
  • -
  • - Ratings
  • Telefon nummer
  • 70 27 14 27
Østerskovvej 15, 6000 Kolding

Teambuilding med læring

World of Adventure er et eventbureau med mange års erfaring og tilbyder teambuilding, events og teamudvikling. De har specialiseret sig inde for teambuilding og har arbejdet med det siden 1992, det betyder at virksomheder, som vil samarbejde med Woa.dk får mere end 25 års erfaring og viden, at lægge ud med. Hvis man vælger teambuilding hos Wao vælger man at deltage i et forløb, hvor fokusset er en læringsproces, der skal handles aktivt og dynamisk.

Teambuilding koncepter

Woa.dk tilbyder mange forskellige teambuilding koncepter, disse koncepter har bevidst, at de virker og skaber resultater. Der er noget for alle, f.eks. er der et koncept der går ud på at bygge en sæbekassebil, som man så skal lave et Grand Prix med. Holdende skal ud fra nogle materialer bygge deres egen sæbekassebil, som de selv bestemmer hvordan skal se ud. Kravet er at den skal være køredygtig, resten er overladt til holdene. Der vil både blive givet point for udseende og hvor hurtig den er. Derudover er der også konceptet FUNN – Functional Understanding Not Nescessary, her er der sjove samarbejdsøvelser, som de ansatte skal igennem. Dette styrker deres forhold til hindanden og kan give brugbar læring til arbejdet, som de kan tage med videre.

Referencer

Woa har haft over 4000 afholdte arrangementer og har 75 instruktører tilknyttet. De har mange referencer hvor Lego, Microsoft, Vestas, Danfoss og mange andre er i blandt. Efter at der er blevet fremlagt dato for arrangement, dets omfang og forventningsafstemning, tager Woa sig af resten. De sørger for at booke og koordinere så I kan få det, som er blevet aftalt.