Shophøjgaard

  • -
  • - Ratings
  • Telefon nummer
  • +45 75361617
Øster Skibelundvej 47a 6600 Vejen

Der findes mange måder at profilere din virksomhed på, men det er ikke alle måder, som er lige gode. En af de gode måder at profilere virksomhed på er ved, at få trygt logo på arbejdstøj eller på produkterne, som i giver til kunder eller potentielle kunder. Når det er sagt findes der også mange produkter at få trygt sit logo på. Det er her at Shophøjgaard kommer ind i billedet. For denne virksomhed kan tilbyde jer alt dette og meget mere. De kan give jer en rådgivning om hvilke produkter, der kunne give mening for jer at have logo på. Der findes jo ikke én virksomhed som er lige som alle de andre.

Profilér virksomheden med profiltøj

Jeres virksom kan købe profiltøj af høj kvalitet, som både er behageligt at have på og holder godt. Profiltøjet fås til forskellige brancher, som håndværker-branchen, restaurationsbranchen og I kan også købe skjorter til jeres medarbejdere, hvis I arbejder i et kontor. Specielt firmalogo på tøj giver god mening, hvis I er meget ude af huset, så kan I profilere jer selv uden at nævne jeres navn eller noget. Det er en mere indirekte måde at profilere virksomheden på.

Hjælp tilpasset jeres behov

Når I tager kontakt til dem, så vil I blive mødt med en personlig betjening, hvor I får hjælp, som er tilpasset jeres behov. Det er konkurrencedygtige priser og selvfølgelig en hurtig levering, så varende kommer frem efter kort ventetid. Åbningstiderne er man-tor 8.00-16.00 og fredag 8.00-15.30. ellers kan du altid skrive til dem på deres mail.