Rabatbanditten.dk

  • -
  • - Ratings
  • Telefon nummer

Rabatbanditten.dk er en online oversigt over tilgængelige rabatkoder, til diverse webshops.
Rabatbanditten tjekker op hver dag at alle de rabatkoder de har, stadig er aktive og gælder, så du ikke går forgæves, hvis du finder en rabatkode, du kunne tænke dig at bruge.

Hvorfor bruge rabatkoder?

Det gode ved at benytte sig af rabatkoder er at det ikke kræver noget af dig, hverken oprettelse af et abonnement, nyhedsbrev eller andet, det giver dig bare rabat på dit køb. Hvem vil ikke gerne have det?

Nogle føler måske, det er lidt ”pinligt”, men det er det ikke. Du skal huske på, at det er butikkerne selv, der udsteder disse rabatter og giver os muligheden for at give dem videre til dig. Kan du spare for eksempel 20% på et køb, er det da tosset at lade være.

Hvilke rabatter kan man få?

Det er op til den pågældende butik, hvilken størrelse rabatter de giver og besparelserne svinger fra måned til måned.

Nogle rabatkoder gælder kun til ikke allerede nedsattevare og andre gælder til alle køb på siden, det er lidt forskelligt fra webshop til webshop, eller alt efter hvilket tilbud rabatkoden giver.
Nogle rabatkoder gælder også til specielle varegruppe på en webshop, som f.eks. spiseborde på jysk.dk eller andet. Man har tidligere set rabatter på over 50%.
Af og til er det ”kun” fri levering, du kan opnå, men det kan også nemt løbe op i over 100 kroner sparet, og det er da en besparelse, der er værd at tage med.
De største rabatter, de har hjulpet med, har ligget helt oppe omkring 80%.

Hvordan virker rabatkoder?

Nogle rabatkoder er en kode, du skal indtaste, når du skal betale – andre er links, du kun får gennem rabatbanditten. Uanset typen af rabat og koder, er det nemt at bruge, for de guider dig til hver eneste butik.