Optima Sport

  • -
  • - Ratings
  • Telefon nummer
  • 22 352 353
Tirsbæk Søvej 115 DK-7120 Vejle Øst

Vil du gerne undgå tunge ben efter træning, og mindske risikoen for skader under træning. Så gør du dette bedst ved at anvende de eftertragtede Recovery Boots (Komprimerings Støvler). Disse kan du få fingrene i på webshoppen Optima Sport.

Optima Sport er en virksomhed som har specialiseret sig i restitutions processen i kroppen, og er derfor blevet til en af Danmarks førende forhandlere af disse Recovery Boost, som hjælper sportsudøvere på alle niveauer med at restituerer hurtigere og bedre – samt forebygge skader som måtte forekomme.

Recovery Boots er som navnet også indikere, et sæt støvler, som du tager ud over dine ben når din krop er ved at restituere. Støvlerne fungerer på den måde at, når du har dem på, så skabes der en form for masserende effekt, da der skabes komprimeret luft inde i støvlerne. Det er denne masserende effekt, som er gavnede for kroppens restitutions proces. Denne massage gøre nemlig at blodet bedre kan cirkulere rundt og på den måde bedre bliver iltet – og det er denne næring som muskler efterspørger når de restituere.

Støvlerne er nemme at anvende, selvom de af udseende godt kan se lidt avanceret ud. Du skal faktisk kun igennem nogle ganske få trin for at komme i gang med din behandling. Først tilslutter du komprimeringsslangen, som tilslutter maskinen fra støvlerne. Derefter sætter du strøm til maskinen. Så tager du støvlerne på, og starter det program som du gerne vil køre på. Støvlerne er altså ikke svære at anvende, og når du har sat dig ind i de forskellige programmer, så er du rigtig godt på vej til en forbedret restitution.

Er du afklaret med at det er et produkt som du gerne vil have du kan du købe dem på Optima Sports` webshop lige her. Vil du gerne vide endnu mere om teknologien, så finder du også endnu mere info på hjemmesiden.