OptikTeam.dk

  • -
  • - Ratings
  • Telefon nummer

Hvis du oplever problemer med dit syn, så kan det være, at du skal til at gå med enten briller eller kontaktlinser. Både synsprøve og efterfølgende briller eller linser, kan vi hos Optik Team hjælpe dig med. Vi er en samling af en masse lokale optikere der får fordelene af at være en stor kæde, men samtidig holder det hele lokalt, så du altid kender dem du møder nede i din lokale brilleforretning. Vi har optikere rundt i hele landet og derfor vil du nærmest uanset hvor hen du kommer kunne møde en Optik Team optiker.

 

Vi lægger stor vægt på at det er lokale folk der driver butikkerne. De optikere der står bare disken skal vide hvor der rør sig lokalt og gerne have en finger på pulsen i det lokale liv. Vi synes nemlig det er vigtigt at der er liv i også nogle af de mindre byer i Danmark så alt aktivitet ikke bliver rykket til de store universitetsbyer. Der er rigtig mange gamle byer i Danmark hvor der stadig er stor grobund for et lokalt erhvervsliv og det vil vi gerne være med til at understøtte ved at være til stede og bidrage.

 

Hos alle vores optikere vil du kunne finde et stort udvalg af moderne solbriller. Når sommeren kommer nærmere, er det vigtigt at have et par lækre solbriller man kan hive frem. Solbriller har mange gavnlige ting ved sig om sommeren. For det første ser det altid rigtig godt ud med et par solbriller, dernæst gør det, det meget nemmere at se noget når alting er så lyst. Slutteligt så hjælper dine solbriller dig også med at beskytte dine øjne mod UV-stråling. Ligesom du beskytter din hud med solcreme, bør du også beskytte dine øjne med solbriller.