OBH-Gruppen

  • 1965
  • -
  • - Ratings
  • Telefon nummer
  • +45 7021 7240
Agerhatten 25 5220 Odense SØ

OBH-Gruppen blev stiftet af ingeniøren Ove Brandt Hansen på Fyn i 1965, hvilket betyder at de har mere end 50 års erfaring inde for byggebranchen. De kan tilbyde alt inde for rådgivning af byggeri, og har faglærte medarbejder, som sikre den høje kvalitet og erfaring der, gør dem til en af de helt store spillere på markedet. OBH-Gruppen kan tilbyde ingeniørrådgivning i hele landet og er førende inde for udbydelse af hus-eftersyn, el-eftersyn, energimærkning og tilstandsrapporter.

Tilstandsrapport

Når du skal sælge din bolig, kan du frivilligt vælge om du vil få udarbejdet en tilstandsrapport, for din bolig. Men selv om det er frivilligt, at få udarbejdet en tilstandsrapport, kan det betyde meget for din økonomi. Når man sælger en bolig, har man ansvaret for mangler i op til 10 år efter salget. Hvis du får udarbejdet en tilstandsrapport, så har du som sælger gjort opmærksom på fejl og du vil derfor ikke komme til at hæfte for dem.

Asbestanalyse

Udover at få udarbejdet en tilstandsrapport, kan du også bestille en asbestanalyse. Dette kan bruges, hvis du er i gang med en ombygning eller nedbrydning og du i den relation, har mistanke om asbest. Du vil blive præsenteret for hvordan og hvor du skal tage prøver, som du kan sende ind til OBH´s bygningslaboratorium. De ville så kunne give dig svar på, om der er grund til bekymring og hvad der skal gøres, hvis der er tegn på asbest.

Spørgsmål

OBH-Gruppen kan hjælpe dig med mange ting inde for byggeri og er du i tvivl om, hvad de kan hjælpe med eller har du spørgsmål til hvordan de forskellige services vil komme til at foregå, kan du ringe eller skrive til dem.