Malermester-TR

  • -
  • - Ratings
  • Telefon nummer
  • 60797943

En af de ting der kan være rigtig træls at gøre i sit hjem er at male. De kan tage rigtig lang tid og det er sjælendt noget man synes er ret sjovt at gøre. Derfor er det heldigt at der findes folk der nyder at male for andre og går meget op i levere et solidt stykke malerarbejder for dig og mange andre danskere

Hos Malermester-TR får du udført et professionelt stykke malerarbejder som du kan være tryg ved. Du vil ikke komme til at se den samme væg hver dag og tænke at der er maler fejl overalt. Vi er meget fagligt bevidste og vil derfor ikke gå fra en maleropgave før vi ved at kunden er tilfreds.

Samtidig så leverer vi super konkurrencedygtige priser, så mangler du f.eks. en maler i Valby skal du ikke tøve med at kontakte os, så vil vi gerne dig et tilbud på hvor hurtigt og til hvilken pris vi kan udføre netop din maler opgave. Så slipper du selv for at bruge både weekender eller ferier på at få det gjort. Så bliver opgaven nemlig klaret mens du er på arbejde og du kan derfor komme hjem til et nymalet hjem når vi er færdige. Vi maler for både private og erhverv og kan udføre nærmest alle slags maleropgaver.