Maaho.com

  • -
  • - Ratings
  • Telefon nummer
  • 78754595
Stationspladsen 2A 4180 Sorø

Vil du gerne dække et flot bord, hver eneste gang du skal have spisende gæster på besøg. Så er det også nødvendigt at du går op i dine bolig tekstiler som skal ligges derpå. På Webshoppen Maaho.com kan du finde en lang række tekstiler, som både er flotte, men også er lavet i den bedste kvalitet.

Maaho er en webshop som tilbyder skræddersyet bolig tekstiler med et stort og eksklusivt sortiment af stof. En af Maaho.com´s specialiteter er deres skræddersyet duge, som du kan tilpasse lige efter dine mål og behov. Bestiller du en dug gennem Maaho, har du altså muligheden for at tilpasse den efter det bord som du har stående derhjemme – uanset om det er rektanglet, ovalt eller helt rundt.

Udover duge, kan du også få skræddersyet bordløbere og stofservietter som kan give dit bord det ekstra pift, som mange gerne vil have på deres dækket bordet. Det gør bare en stor forskel, at man kan se at der er blevet kælet for detaljen på spisebordet.

Alle disse produkter bliver syet i Maaho´s egen systue, og leveret direkte til dig.

Udover skræddersyet bolig tekstiler til borddækningen, så finder du også en række ekstra tekstiler i form af lækre håndklæder, og pænt pudebetræk som du kan forkæle dig selv med.

Er du i tvivl om hvilket stof du skal vælge eller om der skal være mønster på eller ej, så tilbyder Maaho 5 gratis stof prøver, som du kan få hjem og prøve dig frem. Så kan du meget nemmere vælge hvilket stof det skal være, da du har en følelse af det.

Find nemt og enkelt den dug eller de stofservietter som passer til din borddækning, og få skabt et unikt og veldækket bord, med skræddersyet boligtekstiler. Så kan du imponerer dine gæster, næste gang du holder spisning for venner eller familie.