Legalisering.dk

  • -
  • - Ratings
  • Telefon nummer
  • 7199 7722
Flæsketorvet 68. 1711 København K

Legalisering.dk er ikke bare et helt almindeligt oversættelsesbureau, som kan oversætte dine tekster. Legalisering.dk er nemlig en virksomhed som har specialiseret sig i at lave juridiske og kommercielle oversættelser både for erhvervs- og privatkunder.

Når man har med dokumenter at gøre som enten er juridiske eller kommercielle, er der automatisk en helt anden forventning til sproget, mht. fagtermer, grammatik osv. Kort sagt en professionel oversættelse. Dette er derfor dokumenter som kræver en stor seriøsitet, og korrekthed som ikke ses ved almindelig tekstskrivning.

Dette har Legalisering.dk specialiseret sig i, og arbejdet med i rigtig mange år. Du kan derfor være sikker på at du herigennem modtager en oversættelse, som er helt korrekt. Virksomheden har stort erfaring i af oversætte dokumenter fra det offentlige, som enten skal bruges i Danmark eller udlandet.

Legalisering.dk består af ikke mindre end 150 oversættere udelukkende fra Danmark, som kan oversætte dine dokumenter til ethvert sprog. Ud over disse oversættere, har Legalisering.dk et internationalt netværk med 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Alle oversættere har specialiseret sig i at oversætte dokumenter på dette niveau, og alle har derfor et rigtig stærkt ordforråd, både på deres modersprog, men også i deres anden og nogle på deres tredje sprog.

Når man har så mange oversættere til rådighed, som Legalisering.dk har. Så kan man også oversætte til næsten alle tænkelige sprog i verden. På hjemmesiden har virksomheden en liste over alle de sprog som de oversætter til – så du hurtigt og nemt kan se om Legalisering.dk kan hjælpe dig med dine dokumenter.

Legaliseringen.dk og alle oversætterne har stor erfaring i at oversætte dokumenter fra de offentlige myndigheder. Dette kan bl.a. være dokumenter som i forældremyndighed, statsborgerretsbeviser, straffeattester, fuldmagter og mange flere juridiske og kommercielle dokumenter. Du kan se alle typer dokumenter på hjemmesiden.

Skal du have lavet en professionel oversættelse af dine juridiske eller kommercielle dokumenter? Så tag kontakt til Legalisering.dk, og få et tilbud på din opgave, allerede inden for en time.