Fitness Nord

  • -
  • - Ratings
  • Telefon nummer
  • 71998399

Rigtig mange danskere har fundet deres vej til fitness centeret eller på anden måde er begyndt at motionere eller træne. Det er rigtig positivt for den generelle folkesundhed i landet. Men motion og træning er én ting, noget andet er det mad man indtager og om man får nok af de vigtige næringsstoffer til at kunne understøtte en mere aktiv livsstil end man havde tidligere. Menneskekroppen er lavet til at arbejde. Det har den været brugt til i mange tusinde år. Derfor er det heller ikke sundt at så mange mennesker har et så stillesiddende arbejde i dag, så det er rigtig godt at flere er begyndt at komme ud og presse deres krop. Men det er også vigtigt at man så giver kroppen den rigtige næring så den kan arbejde og bygge sig selv stærkere

 

Et af de næringsstoffer der er rigtig vigtige for kroppen når den skal blive stærkere, er selvfølgelig protein. Hos Fitness Nord har vi et stort udvalg af supplementer til din diæt hvor du tilføje ekstra protein. Vi har både proteinbare og proteinpulver som er de mest populære måder at tilsætte ekstra protein. Det er vigtigt at man kort efter træning får et stort skud protein som musklerne kan arbejde med. Desværre tager det mange gang ret lang tid at tilberede de retter med højt protein indhold, derfor er en bar eller en proteinshake en rigtig god idé.

 

Fitness Nord har også mange andre produkter du kan bruge i din træning. Det er alt lige fra andre sunde tilføjelser til din diæt til træningstøj og udstyr. Fitness Nord fungerer som en markedsplads for sælgere, derfor er du altid sikker på at finde en billig pris på dine produkter. Samtidig er der konstant et skiftende udvalg, så du kan komme tilbage i morgen og måske finde nye lækre produkter.