Davidsenshop

  • 1944
  • -
  • - Ratings
  • Telefon nummer
Landsdækkende

Davidsen Tømmerhandel er en landsdækkende tømmerhandelkæde. Hovedkontoret ligger i Vojens, og medarbejderstaben tæller lige godt 1000 medarbejdere, og der omsættes for mere end 2,5 milliarder kroner årligt. En stor del af denne omsætning er til erhverv, hvor Davidsen sælger til en meget lang række håndværkere, entreprenører og lignende i byggeriet. Dette gør de ved at have alt hvad der skal bruges til de rette priser.

Det er dog langt fra kun erhvervslivet, der bliver serviceret. Davidsen har nemlig også godt fat i de private kunder, der udover i de butikkerne landet over, også kan handle på Davidsensshop.dk.

Alt til gør det selv – og meget mere

På Davidsenshop kan man finde alt hvad gør-det-selv hjertet begærer. Uanset om kan skal anlægge en terrasse og derfor skal bruge brædder, lægter, skurer og beslag eller om man skal bygge et legehus, så kan man finde det her.

De har dog også et stort udvalg i “løsøre” afdelingen, hvor man kan finde alt fra trampoliner til boremaskiner, robotplæneklippere, svømmebassiner, kaffemaskiner og meget andet. Du kan med andre ord mere eller mindre finde alt til hus, have og hjem på shoppen.