CarVision

  • -
  • - Ratings
  • Telefon nummer
  • +45 53 53 50 40
Telemarken 3 A5600 Faaborg

CarVision har i over 15 år leveret eksklusivt biltilbehør til bilforhandlere i Danmark og distribuere bl.a. mærker som Kenwood, Meta og Eibach. De har en stor erfaring inde for biltilbehør og ved hvilke produkter, der er hver at købe til bilen. I dag kan de tilbyde deres store produktsortiment til private kunder og derfor har de også en webshop, hvor du kan købe deres produkter fra. På siden finder du alle de produktkategorier, hvor de har produkter og du kan sågar søge efter produkter, som passer til bestemte bilmærker og modeller. Hvis du søger at opgradere din bil, så kan du finde mange gode ting inde på denne shop.

Produkter fra Kenwood

CarVision sælger bl.a. højtalere, radio og multimedia fra Kenwood, hvor du finder forskellige produkter, som passer til forskellige bil mærker og modeller. Med det store udvalg er der en god mulighed for at finde lige det produkt, som du leder efter og som passer til din bil. Måske skal din Ford have et navigeringssystem og en skærm, hvor du kan bruge CarPlay eller Android Auto til at styre forskellige funktioner med. Dette kan gøre din bil mere teknologisk og kan få den til at følge lidt med tiden, da mange af de nyere biler har disse muligheder implementeret fra fabrikkens side.

Sikker e-handel

Siden er e-mærket og giver derfor en sikker handel på webshoppen, hvor dine personlige oplysninger som betalings data, er krypteret, så ingen andre kan tilgå dem og udnytte dataende. Derfor kan du føle dig sikker, når du handler på carvision.dk.