Alpogroup

Quality Floors
  • -
  • - Ratings
  • Telefon nummer
  • 4692 7570
Gejsingvej 60, 6600 Vejen, Denmark

Skal dit næste gulv være et trægulv? Så husk ikke at gå på kompromis med kvaliteten med dit trægulv.

På Alpogroup.dk finder du trægulve i flere typer og sorter, som dækker et hver behov og stil til hvert enkelt hjem. Dig og din familie kan altså herigennem finde den type gulv som passer bedst ind i jeres stil, og giver det bedste udtryk sammen med jeres nuværende inventar.

Du kan nemt finde inspiration til dit næste trægulv på Alpogroups hjemmeside, hvor du finder en lang række billeder af alle deres udvalg, i møbleret rum. Alpogroup har altså gjort det nemt for dig at sammenligne med din egen indretning, og på den måde finde det gulv som passer bedst ind i den stil som dit hjem har.

Et populært valg som Alpogroups kunder køber ofte er, det fantastiske flotte sildebensparket gulv som man i denne tid ser, er kommet igen i rigtig mange danske hjem. Det er en type trægulv som aldrig vil forsvinde helt fra indretning, da det er så ekstravagant og giver en god atmosfære i de rum som det er lagt i.

Når du har fundet det gulv som, passer ind i jeres indretning, tager du kontakt til Alpogroup via telefon, fortæller om de ønsker som du står ind med, og får et uforpligtende og godt tilbud på dit gulv. Så kan du snart være i gang med at lægge dit nye kvalitetsgulv fra Alpogroup.

Du er naturligvis interesseret i at ligge dit gulv rigtigt første gang, samt at vedligeholde det, så det har så lang en levetid som det er muligt. Du finder derfor også det bedste tilbehør på Alpogroup til at dække disse behov. Udover tilbehør bør du naturligvis også downloade montage vejledningen på det gulv som du har bestilt, som du finder på det bestilte gulvs infoside.