Advokatfirmaet GE

  • -
  • - Ratings
  • Telefon nummer
  • 72 14 11 15
Lille Torv 6A, 1. sal

Hos Advokatfirmaet GE lægger vi stor vægt på at hjælpe den almene borger. Vi vil gerne hjælpe helt almindelige mennesker i deres sag for retfærdighed i samfundet. Vi specialiserer os i erstatningssager og i udlændingeret. Så står du og mangler en erstatningsadvokat, så er vi klar til at hjælpe dig, med vores dygtige advokater som yder høj service og professionel ekspertise inden for området. Vi har mange års erfaring, og kan på den måde hjælpe dig, med at sikre dig at du får den erstatning, som du har krav på at få udbetalt. Jo hurtigere vi bliver tilkoblet på sagen, jo større bliver chancen, for at du kan få udbetalt din erstatning.

Advokatfirmaet GE er stiftet og ejet af Tobias Grotkjær Elmstrøm, som stiftede firmaet da han var færdig som advokat, og gerne ville hjælpe folk med deres sager på hans måde

Advokater i hele landet

Selvom vores kontorer ligger i henholdsvis Aarhus og Braband, så er vi advokater for hele landet. Derfor dækker vi ikke kun de områder, men vil gerne hjælpe dig uanset hvor i landet du befinder dig. Derfor hvis du står med en erstatningssag for døren, skal du ikke være bange for at ringe til os. Vi vil altid gerne hjælpe dig igennem det.

Tilbyder hjælp inden for mange områder

Selvom vi er specialister i erstatningssager og udlændingeret, så kan vi sagtens hjælpe dig med sager inden for andre retsområder. F.eks. hjælper vi dig også rigtig gerne med sager inden for fast ejendom, arv og testamente, familieret, strafferet og retssagsbehandling. Vi er et alsidigt advokatkontor, så derfor vil vi altid kunne give dig bistand inden for områder. Er du i tvivl om din sag ligger inden for disse områder, skal du blot give os et kald, så lover vi dig, at vi vil strække os langt for at hjælpe dig, eller sende dig videre mod nogle der kan hjælpe dig på den helt rette vej.