Adecco

  • -
  • - Ratings
  • Telefon nummer
  • 38 38 70 87
København

Adecco er en af verdens mest kendte virksomheder, indenfor vikarbureauer og rekruttering. Adecco er en virksomhed, der både henvender sig til private og virksomheder. Jobsøgende kan melde sig ind i Adecco og blive kontaktet, når der er match mellem deres kompentencer og ønsker og en virksomhed.

Virksomheder kan benytte Adecco på flere måder. Enten til at finde vikarer, eller de kan bruge dem til rekrutteringsbureau hvis de skal have nye fastansatte ind i virksomheden. Adecco har et koncept, som for mange virksomheder ganske enkelt er genialt. Konceptet hedder Try and hire, og her kan man muligheden for at have dem ansat i en periode, inden man tilbyder en fastansættelse.

Alle, eller i hvert fald mange, det har skulle ansætte personer, har på et eller andet tidspunkt prøvet at ansætte en forkert. En hvor matchet ikke var der, selvom det virkede sådan til at starte med. Sådan noget kan både være besværligt og dyrt.

Adecco har naturligvis en enorm database med mange mange tusinde personer, og der er derfor god mulighed for at man som virksomhed ret hurtigt vil kunne finde en medarbejder der matchers ens behov, uanset om det er en fastansættelse eller en vikar.