Gudnitz Copenhagen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Rikke Gudnitz er designeren der står bag brandet Gudnitz Copenhagen, der har udmærket sig ved at være en af de absolut førende designere inden for brudekjoler her i landet. Hendes designs er da også så populære at de rækker langt ud over landets grænser og verdensstjerner som Katy Perry og Britney Spears har båret hendes designs.

Ved en af de største begivenheder inden for mode, Fashion Week i New York, sponsorerede det verdenskendte amerikanske modemagasin ELLE hendes eget show. Det er med andre ord en sand verdensstjerne designer, der “gemmer” sig bag brandet Gudnitz Copenhagen.

På webshoppen kan man godt nok ikke købe hendes brudekjoler, da de typisk specialdesignes til lejligheden og sælges under argentur. Man finder derimod et stort udvalg af tilbehør til bruden, hvilket eksempelvis er bælter og hårpynt. Ting der kan være med til at fuldeende det perfekte look i en Gudnitz kjole, men som naturligvis også kan bruges til en anden smuk brudekjole.

Ens bryllupsdag er en dag man husker for evigt, og de fleste vil naturligvis have det som et smukt minde og et symbol på den kærlighed man deler og det løfte man giver hinanden. Især for kvinder betyder bryllupsdagen ofte lige den my mere, og det er derfor essentielt at alt er lige præcis som man gerne vil have det, så man kan skabe de minder for livet, som man gerne vil se tilbage på med et smil på læben.

Der er mange ting der er med til at skabe den perfekte bryllupsdag, hvilket kan være alt fra stedet, til gæsterne, maden og vejret, men man kommer heller ikke uden om, at for mange betyder kjolen også  meget. Både fordi man gerne vil føle sig gudesmuk på dagen, men også fordi man gerne vil kigge på sine bryllupsbilleder igen og igen og mindes den perfekte dag.

 

Tilføj kommentar