Derfor skal du have professionelle tekster

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har en wwbshop, eller på anden måde bruger internettet som en salgskanal. Så har du naturligvis også en hjemmeside. Det store spørgsmål  er så, hvor god og professionel er denne hjemmeside. Sender den rent faktisk det signal, som du gerne vil have.

Det kan nogen gange være svært selv at bedømme det, da man ofte har en tendens til at stirre sig blind på sine egne fejl. Du kender sikkert godt det med, at man lynhurtigt kan spotte en fejl i en tekst, men at man ikke kan finde nogen i sin egen. Vores hjerner er indrettet på en mærkelig måde, så hvis vi tror vi ved hvad der står, så kan man nærmest ikke se sig ud over dette.

Derfor skal du vælge professionelt

Har man en hjemmeside, eller skal man have lavet en ny, kan det også være en rigtig god ide med det samme at indse, at man ikke skal lave det selv. Der er et rimelig kendt slogan for en større dansk bank, der lyder at man skal gøre det man er bedst til. Så medmindre dit arbejde er at være kommunikatør eller copy writer så er det en god ide at overlade dette til en der har erfaringen.

Dine tekster er i mange tilfælde det der skal sælge dig, og hvis dine tekster fremstår uprofessionelle og fyldt med fej, så er det en meget dårlig salgstale.

Det samt gør sig gældende med grafik og selve hjemmesiden. Medmindre du har helt styr på det, så få hjælp til det. Du behøver ikke købe den store forkromende løsning, der er lavet designmæssigt fra bunden. Der findes mange gode løsninger, hvor man kan komme i gang for ganske få tusinde kroner og stadig have noget der ser professionelt og lækkert ud.

Tilføj kommentar